top of page
Hälsoanalys

Hälsoanalysen passar dig som vill få reda på underliggande faktorer för dina besvär. Du kan också göra en analys i förebyggande syfte. Resultatet blir ett individuellt behandlingsprogram anpassat för dina unika behov.

VARFÖR MÅR JAG SOM JAG MÅR?

Många undrar: Varför mår jag som jag mår?

Om man blir sjuk eller känner sig sjuk så finns det nästan aldrig bara en orsak. Vanligtvis finns det flera anledningar som bidrog till att man till slut blev sjuk. Vad gäller just dig?

Det är det som jag försöker ta reda på genom hälsoanalysen. Med hjälp av biopatisk kinesiologi kombinerad med min kunskap om kroppen gör jag en hälsoanalys för hela kroppen. Resultatet blir ett individuellt behandlingsprogram som är anpassat för dina unika behov.

5.JPG
1.JPG

VAD KAN JAG FÅ UT AV HÄLSOANALYSEN?

  • Hitta dolda överkänsligheter, mot både näringsämnen och ämnen i miljön. Ätt äta nånting som man är överkänslig mot medför risk för mag-tarmproblem, brist på energi och allmän inflammation i kroppen. 

  • Hitta störningar i kroppen, var de sitter och var de kommer ifrån. Ingen behöver övertygas om att det är viktig att hitta grundorsaken till de problem man upplever.

  • Hitta vilken störning som är viktigast att ta hand om först. Ett effektivt sätt att hjälpa kroppen tillbaka till hälsa är att fokusera på det som är viktigast.

  • Ett skräddarsytt regenerationsprogram efter din kropps unika behov. I detta ingår vilka födoämnen som bör undvikas – om det finns sådana, kostförslag, samt preparat som hjälper avgiftning och utrensning, rättar till näringsbrister och ger mer energi.

HUR GÅR BESÖKET TILL?

Första besöket:
Vi går igenom nuvarande besvär, sjukdomshistoria och matvanor. Sedan gör jag en hälsoanalys där jag testar om det finns överkänsligheter, födoämnesöverkänslighet, hormonobalanser mm. Utifrån analysen kommer jag med förslag på regenerationsprogram anpassad för dig. Första besöket kan ta upp till 2 timmar.

Återbesök:
Vi följer upp förändringar från första besöket och fokusera på hur man går vidare. Återbesöket tar 1,5-2 timmar.

2.JPG
IMG_8117.JPG

VAD KOSTAR DET?

Besök 90-120 min  1380 kr

Många undrar: Varför mår jag som jag mår? När man blir sjuk finns det vanligtvis flera orsaker. I hälsoanalysen försöker vi ta reda på vad som gäller just dig.

Pris hälsoanalys
OELG3762.JPG

HÄLSOANALYS

start
bottom of page